Cortexin hipertónia, Cortexin: kinevezés gyermekgyógyászati ​​gyakorlatban, használati utasítás


Szerkesztő: Dr.

cortexin hipertónia

Peter Bednarčík kandidátus Transzkraniális mágneses stimuláció hatása migrén esetén — volt a pármai egyetem olasz kutatócsoportja 11 pácienst érintő kísérleti tanulmányának tárgya Brighina et al. Mivel a funkciós mágneses rezonancia fMRI felfedte a dorsolateralis prefrontalis cortex fájdalmat elnyomó képességét, nagy volt a valószínűsége annak, hogy ezen testrész repetitív transzkraniális mágneses stimulációja képes enyhíteni a krónikus migrént.

cortexin hipertónia

A 11 krónikus migrénben szenvedő páciensből 6 került a kísérleti csoportba és a további 5 fő a terápiás készülék hasonmásával lett kezelve. Négy hét lefolyása alatt összesen 12 alkalommal került sor 20 Hz-es pulzáló mágneses stimulációra. Cortexin hipertónia eredmények megmutatták, hogy a mágneses stimulációban részesült kísérleti csoport — a kontroll-csoporttal ellentétben — a fejfájás jelentős enyhüléséről és gyakoriságának csökkenéséről számolt be.

cortexin hipertónia

A mágneses stimuláció tehát gyógyhatása révén egyértelműen enyhíti a krónikus fejfájást, de a sima és krónikus migrén tüneteit is.

Forrás: Brighina, F. Journal of the Neurological Sciences.

cortexin hipertónia

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak. Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia PEMF alapelve Biomag mágnesterápiás készülékek és applikátorok.

cortexin hipertónia